用户
Login

使用facebook注冊/登錄

• QQ空間

新詩創作 拒絕

字體大小: 正常 放大
\塵\ 版主 2010-3-8 22:52:54 灘主

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

沉默了
8-3-2010

朋友...比心機A LEVEL,其他野擺低先唔好諗咁多住 ~_~
\塵\ 版主 2010-3-9 00:39:51
地毯
回復 2# 熒惑

依首應該係近排既最後一首(如無意外的話:lol ),之後就要閉關,嘗試下唔好諗咁多野

真係盲既都知你諗緊乜
係WO,你決定左投稿既詩未先~~
我決定左..可恨既係呢首詩係未寫出黎(但已經覺得非佢莫屬),即係話我要兩日內寫好佢
哈哈,看見你這首詩,就知道你已進入AL的狀態了。
是好事來的,詩人不適合考公開試,反之亦然……
加油,靜候你的「重生」呀!
\塵\ 版主 2010-3-9 14:05:23
回復 4# 熒惑

呵呵,咁「拒絕」都可以係好多方面既,例如子女拒絕父母既關懷都得,你覺得係拒絕長大又得,依個就靠讀者自己去諗啦:lol
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回覆

至於詩稿嘛,我都唔諗咁多啦,sd左上次pm你果首去就算
\塵\ 版主 2010-3-9 14:08:38
哈哈,看見你這首詩,就知道你已進入AL的狀態了。
是好事來的,詩人不適合考公開試,反之亦然……
加油,靜候你的「重生」呀!
衡之 發表於 2010-3-9 01:26

「詩人不適合考公開試,反之亦然……」sad but true,惟有完左個試再作詩
偶爾上黎回覆一下,又去溫書啦
考試加油,一路順風,一切平平穩穩過渡啦。
記得入中大:D 我要下莊~~~
回復 6# \塵\

加油加油加油加油加油加油加油加油加油~~
哎唷唷唷唷唷唷唷唷唷~~
大家一切加油!!~!
\塵\ 版主 2010-3-9 22:06:54
回復 8# 心雪

多謝心雪姐:)
\塵\ 版主 2010-3-9 22:09:29
回復 9# 熒惑

呵呵,如果入到中大既話,一定會上莊
\塵\ 版主 2010-3-9 22:09:47